OVER JAC-LIn 1968 begon in een klein dorp in het zuiden van Nederland, Jac L het kappersvak uit te oefenen. Al snel merkte hij de behoefte bij mannen dat goede haarverzorging wenselijk was. Door de jaren heen is er veel ontwikkeld, maar ontbreekt er momenteel toch nog steeds een goede verzorgingslijn die voldoet aan de hoogst gestelde eisen van verzorging.

Nu bijna 50 jaar later komt de jongste generatie van de familie, Jessie L met een eigen lijn speciaal voor de mannen. Een lijn met Hollandse trots die ontwikkeld is met behulp van alle expertise van haar opa. JAC-L is een feit!

Anno 2020 kom je bij een kapsalon niet alleen meer voor een knipbeurt. Ook bij mannen zien we een duidelijke trend van haarverzorging, waarvoor Jessie L graag iets wilde aanbieden.

Jac-L is een merk van haarverzorgingsproducten, welke in verschillende series, voor verschillende type haar, door Jessie op de markt gebracht gaat worden. De eerste lijn genaamd, Urban Line is een serie die bestaat uit, firme clay, shine pomade, matte pomade en een shampoo. De naam Urban Line verklaart de stoere mannelijkheid wat je met gebruik van deze producten makkelijk terug zult zien in de herenkapsels.

Daar blijft het uiteraard niet bij, want ook voor de classy look ontwikkelt Jessie binnen afzienbare tijd een eigen lijn genaamd, Gentle Line. Dezelfde artikelen maar met andere ingrediƫnten om voor deze uitstraling de juiste coupe te kunnen maken.